Rješenja

TEB Automatika je specijalizirana za sustave vođenja industrijskih procesa i postrojenja, automatizaciju u zgradarstvu, te upravljanje potrošnjom i kvalitetom električne energije.

Nudimo opremu i rješenja za:

  • upravljanje procesom (procesna instrumentacija, niskonaponski razvod i
    postrojenja za upravljanje i napajanje motora, PLC i HMI oprema)
  • komunikacijske mreže,
  • SCADA sustave.

Koristeći procesorsku snagu i komunikacijske sposobnosti PLC-ova osmislili smo, razvili i implementirali brojna tehnička rješenja; od telemetrijskih sustava do distribuiranih upravljačkih sustava namijenjenih automatizaciji tehnološki zahtjevnih procesa i postrojenja.
Isporučujemo opremu i integralna rješenja komunikacijskih mreža za industriju, dizajniranih prema specifičnim potrebama korisnika. Bilo da je riječ o lokalnim mrežama (LAN) ili komunikacijskoj infrastrukturi koja povezuje geografski dislocirane objekte korisnika (WAN), možemo ispuniti najsloženije zahtjeve i omogućiti brz i pouzdan pristup informacijama na svim razinama unutar kompanije.

RješenjaRazvili smo SCADA aplikacije za različite industrije i na različitim platformama. Koriste se MS Windows, Linux i Solaris operacijski sustavi, uz  arhitekturu koja se u pogledu veličine, pouzdanosti i raspoloživosti prilagođava korisnicima i njihovim tehnološko-poslovnim zahtjevima. Izrađene su i isporučene kompleksne aplikacije s višestruko redundantnim konfiguracijama poslužitelja i klijenata informacijski integrirane u IT sustav korisnika.